Лого VG Therm

Свържи се с нас

Пелетен котел COMO COMPACT – 23 KW

ALFA PLAM

4,384.58 лв.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Пелетен котел Commo Compact 23 kw  е подходящ за инсталиране както в мазета, така и в жилищни помещения.Пелетен котел Комо Компакт има не едно и две предимства. Ние от VG Therm  ще ви предствим една малка част от тези предимства:

Пелетен котел COMMO COMPCT  е изработен от вискокачествена ламарина, покрита с боя, издържаща на висока температура.Пелетният котел COMMO COMPACT има термична изолация на вратата на огнището,а също така,  има и изолация на целия котел, което спомага за по-малките топлинни загуби. Пелетен Котел COMMO COMPACT  разполага с възможност за седмично програмиране. В Пелетен котел COMMO COMPACT  са вградени всички необходими компоненти за правилното функциониране на котела.Вградените термостати за безопасност предотвратяват самозапалването на котела,а също така,  и прегряването на водата в Пелетния котел COMMO COMPACT. Пелетен котел COMMO COMPACT  разполага и със системи за почисване, което допълнително спомага за лесната и правилната работа на пелетния котел.Към пелетен котел COMMO COMPACT  е препоръчително да се монтира  и стаен термостат за правилното адаптиране,работа и икономия на котела. Пелетен котел COMMO COMPACT  е един от най-надежните и икономични котли предлагани на Българския пазар.Освен всички изброени предимства от нас до този момент , ние ще добавим и следното , за да бъде един Пелетен Котел сигурен и надежден е необходимо използваните елементи и части в него да бъдат на реномирани производители. Един пелетен котел се състои от няколко простички елемента и това са:

Котелно тяло с водна риза, което обикновенно се изработва от висококачествена жароустойчива стомана.Към това котелно тяло започва добавянето и на останалите елементи, като не по-малко важен елемент е и шнека за подаване на пелети.Шнекът от своя страна е задвижван от мотор-редуктор, който е препоръчително да бъде Италиански или Немски. Вентилаторът за димни газове задължително трябва да бъде Европейски или Японски.В някои Пелетни камини или Пелетни котли се монтира и допълнителен вентилатор за принудителна конвекция на самото съоръжение.Всички тези неща се упрваляват посредством електрониката на котела.

Котелът е подходящ за отопление на помещения от 230 до 380 m². Удобен е за употреба заради своята автоматизираност и автономност при работа

  • Размер на димоотвода  – Φ 80
  • Разход на пелети –  1,48 – 5 kg/h
  • Автономна работа  – до 30 h
  • Отопляема площ – 230 – 383 m²
  • КПД – 90,2%
  • Размери Ш*Д*В –  590*642*1222мм
  • мощност – 23 KW
  • Обем на водната риза – 35.5 L
  • Бункер за пелети – 45 кг
  • Тегло – 230 кг

Допълнителна информация

Размери590 × 642 × 1222 см

Отзиви от клиенти