Лого VG Therm

Свържи се с нас

Подова стойка за алуминиев радиатор

15.00 лв.17.50 лв.

Запитване

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Подова стойка за алуминиев радиатор

Когато нямате възможност за монтаж на алуминиевият радиатор към стената,тогава може да осъществите монтажа чрез подова стойка за алуминиев радиатор.

Нашата подова стойка за алуминиев радиатор представлява стилно и функционално решение за монтаж на вашия радиатор. Създадена с внимание към детайлите, тази стойка съчетава естетика и практичност.

Основни Характеристики:

  1. Издръжливост и Сигурност: Изработена от висококачествени материали, стойката осигурява стабилна и сигурна поддръжка за вашия радиатор. С нейната здрава конструкция можете да бъдете уверени, че отоплителният ви уред е на безопасно място.
  2. Елегантен Дизайн: Съчетавайки модерен дизайн и изчистени линии, стойката допълва визията на вашия алуминиев радиатор. Този стилен аксесоар придава изтънченост на вашия интериор и го прави подходящ за различни стилове на обзавеждане.
  3. Лесен Монтаж: Системата за монтаж е интуитивна и лесна за използване. Стойката се поставя на пода с минимално усилие, предоставяйки ви бързо и безпроблемно решение за поддръжка на вашия алуминиев радиатор.
  4. Височина: Подовата стойка за алуминиев радиатор се предлага в два размера : H 290 и H 390.
  5. Подходяща за Различни Модели: Независимо дали вашият алуминиев радиатор е компактен или по-голям, нашата подова стойка предлага универсално решение за почти всички модели.

Осигурете на своя алуминиев радиатор стабилна и елегантна поддръжка с нашата подова стойка. Съчетавайки практичност и стил, тя е идеалният аксесоар за съвременното ви домашно отопление.

Допълнителна информация

Размери

H – 290, H – 390

Отзиви от клиенти