Лого VG Therm

Свържи се с нас

Инверторна термопомпа THERMOLUX въздух-вода MONOBLOCK 12 kW

THERMOLUX

7,890.00 лв.

 

 

Код: 6073012 Категории: ,

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Инверторна термопомпа THERMOLUX въздух-вода MONOBLOCK 12 kW

Инверторната термопомпа THERMOLUX въздух-вода MONOBLOCK 12 kW се характеризира с тиха работа, отлична производителност, естетичен дизайн и дълъг живот.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

* Вграден хидравличен модул
При термопомпата тип моноблок, вътрешното и външното тяло са обединени в един модул. Няма хладилни връзки, тъй като моноблокът се свързва единствено и само по вода. Компоненти като пластинчат топлообменник, разширителен съд и водна помпа са предварително включени в комплекта.
* Високоефективен компресор
Благодарение на високоефективния компресор, топлообменник с голяма площ и прецизна система за управление, термопомпата поддържа висока температура, дори при ниски външни температури.
* Високоефективни компоненти
* Множество защити
Уредът разполага с редица вградени защити, за да се гарантира дългосрочната стабилна и безопасна работа на цялата термопомпена система.
* Висока температура на водата

Термопомпата Monoblock работи в широк диапазон на външната температура, от -25°С до 43°С. Осигурява топла вода за отопление/ БГВ с температура до 62°С през цялата година. Изключително подходяща е за приложение в жилищни и търговски обекти.
* Тих нощен режим
Чрез лесна настройка от контролера, може да бъде зададено време, в което термопомпата да влезе в тих режим на работа, при който нивото на шум се намалява до 3 dB(A).
* WiFi жично управление със сензорен дисплей
– Управление на режима
– Функция седмичен таймер
– Ел. нагревател
– Принудително разскрежаване
– Стерилизация
– Защита срещу замръзване
– WiFi управление

 

 

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти