Лого VG Therm

Свържи се с нас

Инверторна водоснабдителна система SCALA 2

1,281.00 лв.

Водоснабдителната система SCALA2 осигурява перфектно налягане на водата. Тя е компактна и лесна за инсталиране. SCALA2 е най-модернияt продукт на Grundfos като цялостна хидрофорна помпа. Изключително компактна като размер, невероятно тиха като работа и супер ефективна на практика.

Първичен валов уплътнителCARBON/CERAMIC
Одобрения за питейна водаWRAS, ACS
Толеранс на кривитеISO9906:2012 3B
Външна (околна) температура0 .. 45 °C
Максимално работно налягане10 bar
Макс допустимо налягане на входа6 bar
Тръбни връзки1″
Входяща мощностP1: 579 W
Честота на мрежата50 Hz
Работно напрежение1 x 200-240 V
Работен ток2.8 A
Клас на защита(IEC 34-5): IPX4D
Изолационен клас(IEC 85): F
Дължина на кабела2 m
Захранващ щепселШуко E/F (CEE7/7)

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

 

Инверторната водоснабдителна система SCALA2 се състои от помпа, двигател, резервоар, сензор и възвратен клапан обединени в едно компактно устройство, което се инсталира бързо и лесно. Със своя интелигентен контрол, SCALA2 автоматично регулира налягането в зависимост от потреблението на вода в дома. Благодарение на водното охлаждане на мотора, SCALA2 предлага едни от най-ниските нива на шум от всеки друг бустер на пазара. Хидрофорната система е електронна с много удобен контролен панел за лесна и интуитивна работа. Може да захранва сгради до 3 етажа и до 8 консуматора (смесител, кран и други подобни). Има защита от сух режим (не е нужно да купувате допълнително защитно устройство), при липса на вода в помпата тя спира автоматично т.е. не прегаря. Подходяща е за свързване с водопровод с ниско налягане и чести спирания на водата, може да изпомпва вода от резервоари и кладенци на максимална дълбочина 8м. Хидрофорната система е монофазна с максимална мощност 550W и има специфика, че може да се монтира, както на закрито, така и на открито – притежава степен на защита тип 3, Х4D.

SCALA2 разполага с вграден сензор, който непрекъснато измерва налягането на изхода. Ако налягането спадне под желаното ниво, SCALA2 повишава своята работа веднага, за да компенсира загубите на налягане.

SCALA2 е предназначена да се ползва в следните случаи:

  • При монтаж към водопроводната мрежа – увеличава налягането на водата, доставена от градската главна водпореносна мрежа.
  • Черпене от резервоари: увеличава налягането на водата от резервоари, монтирани на земята, на покрива или вкопани в земята, включително от резервоари за дъждовна вода.
  • Водоснабдяване от кладенци: изпомпва вода от дълбочина до 8 метра.

 

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти