Лого VG Therm

Свържи се с нас

Водомер за студена вода 11/2 B-METERS 20m3 мокър

292.21 лв.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Водомери B METERS 11/2’’ 20 м3 предлаган от Vgtherm

Водомерите са устройства, предназначени да измерват обема на водата във водоснабдителните системи. Това позволява плащането  само за действително  използваното количество, като по този начин се въвеждат значителни икономии за всеки потребител.

Принципът на действие на тези устройства, като правило, се основава директно на измерването на броя на оборотите на работното колело, което се върти под действието на течаща вода. И полученият брой завои ще бъде пропорционален на водния поток.
Днес на пазара има няколко вида такива – механични, индукционни, вихрови, ултразвукови, електромагнитни, комбинирани и др.

 

Най-популярни, разбира се, са механични измервателни уреди, тъй като те са доста надеждни и имат ниска цена. В допълнение, те могат да бъдат с една струя и много струи, мокър поток и суха скорост, както и за студена (до + 40 ° С) и за гореща (до + 90 ° С) вода.

Съвременните водомери са доста популярни, особено в последно време. Те се прилагат успешно не само в промишлените сектори или в производството, но и в ежедневието. Инсталирани са в апартаменти, частни домове, вили и др.

Присъединителния размер на водомер B-METERS  20 m3 e 11/2’’ (цол). Водомерите произвеждани от B- METERS  се предлагат без холендри. За този водомер са необходими холедри 2*11/2 като 2’’ се присъединява към водомера,а 11/2’’ се присъединява към водопровода.

Водомер B-METERS 20м3  е спостоянен дебит от 16м3 (Q3)

Дебит на претоварване 20 (Q4)

Максимално работно налягане е 16 bar

Дължината на тялото без холендри е 300mm

 

Всички водомери B-METERS  са с 24 месеца гаранция и отговарят на всички изисквания на ЕС.

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти