Лого VG Therm

Свържи се с нас

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE / MUZ-SF35VE

MITSUBISHI ELECTRIC

1,510.00 лв.

*Снимката е примерна.Може да има разминаване с действителния продукт.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Климатикът MSZ-SF35 VE се препоръчва за помещения от 25 до 35 квадратни метра и осигурява охлаждаща мощност до 3.5 kW и 4 kW за отопление. Той пречиства въздуха благодарение на Nanoplatin филтъра, който позволява да се неутрализират бактерии, вируси, алергени и лоши миризми. Благодарение на технологията DC Inverter, те са изключително тихи и енергийно ефективни, съчетани с полезни функции и усъвършенствани устройства за филтриране на въздуха.

КЛАС A ++ / A +
Това е най-добрият клас от гледна точка на енергийната ефективност, или максималната производителност и ниското потребление. Освен това в климатизатори от клас А се използват само екологично съвместими хладилни агенти за по-добро спазване на околната среда.
НАНОПЛАТИНОВ ФИЛТЪР
Голямата окислителна способност на нано-частиците от платина, които съставят този нов въздушен филтър, позволява да се неутрализират бактериите, вирусите, алергените и лошите миризми. Неравната повърхност на самия филтър е по-ефективна при улавянето на прах.
ПРИЛОЖЕНИЕ И ПРЕДИМСТВА
Новите вътрешни тела на MSZ-SF са специално проектирани да пресъздадат идеалния климат в спалните и малките помещения. Изключително компактните размери и модерният и елегантен дизайн ги правят съвместими с всякакъв вид среда.Изключителната комбинация с инверторните системи Multisplit осигурява максимален комфорт и минимална консумация на енергия.
Често в малки стаи и спални е трудно да се регулира точно климатикът, тъй като прекомерното захранване причинява внезапни промени в температурата и нежелани студени въздушни течения. Новата линия MSZ-SF е проектирана да преодолее тези недостатъци: деликатната дифузия на въздуха и адекватната изходна мощност позволяват да се пресъздаде дори в малки стаи комфортна среда, приятно охлаждане пре  лятото и приятна топлина през зимата , с решаващо намаляване на потреблението на електроенергия.
DUAL AIR GUIDE
И двата дефлектора са оборудвани със собствен сервомотор. В зависимост от това как се използва, ъгълът на всеки дефлектор може да се регулира индивидуално, за да се осигури максимален комфорт.
СЪОТВЕТСТВИЕ С ДИРЕКТИВАТА ЗА ERP
Целта на стандарта е да насърчи екосъвместимото проектиране на енергоемките продукти и да намали потреблението и емисиите на CO2, за да подпомогне спазването на пакета “20-20-20” до 2020 г. (20% намаление на потреблението на енергия) първично – 20% намаление на емисиите на CO2 – с 20% възобновяема енергия). Директивата ErP въвежда следното

·         Различен метод за изчисляване на енергийната ефективност, въвеждащ концепцията за сезонна ефективност

·         Различна енергийна класификация въз основа на класове до A +++

·         Едно различно енергийно етикетиране

·         Задължението на производителите да спазват минимален лимит за енергийна ефективност, заедно с максималната стойност на звуковата мощност при пускането на нови продукти на пазара.

Основни нововъведения: Mitsubishi Electric има възможност да може да утвърди и демонстрира най-модерното технологично ниво на своите продукти, вниманието към стандартите и зачитането на околната среда. Много от съществуващите продукти всъщност вече са предназначени да увеличат максимално сезонната ефективност, като очакват влизането в сила на директивата.

СЕДМИЧЕН ТАЙМЕР
Програмируем комфорт: желаната температура в желаното време. Благодарение на новия седмичен таймер, оборудван с 4 различни програми за ежедневен цикъл, е възможно не само да се програмира включването и изключването, но и различната температура през деня.

 

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти