Лого VG Therm

Свържи се с нас

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA / MUZ-DM35VA

MITSUBISHI ELECTRIC

1,099.00 лв.

*Снимката е примерна.Може да има разминаване с действителния продукт.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA / MUZ-DM35VA е инверторна сплит система на серията Classic Inverter, използвана за отопление и охлаждане на въздух в помещение до 35 квадратни метра. Работата на тази система при охлаждане е (макс. – номинална – мин.) 3.5 / 3.15 / 1.4 kW, а при нагряване – 4.1 / 3.6 / 1.1 kW. По-точна информация може да бъде получена чрез извършване на изчисление за специфични работни условия. Консумацията на енергия в режим на охлаждане и отопление е съответно 1,02 kW и 0,975 kW (докато вътрешното тяло изразходва 21 W). Диапазонът на външните температури на климатика е: за отопление -11 +24, а за охлаждане -10 +46 градуса по Целзий. Захранва се с хладилен агент R-410A, който е безопасен за озоновия слой на атмосферата.
Сплит вътрешен модул Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA / MUZ-DM35VA изработена от ярка бяла пластмаса и се характеризира с простота на дизайна. Инверторният контрол осигурява бързото постигане на определени работни условия и висока енергийна ефективност, докато цената на системата остава достъпна. Моделът се характеризира с доста ниско ниво на шума. Чистотата на инжектирания въздух се осигурява чрез използването на антиоксидант филтър, който намалява количеството на свободните радикали, спирайки стареенето. Той също така ефективно премахва вирусите и бактериите от въздуха. Филтърът може да се измие с вода. Осигурен е режим на люлеене на хоризонтални щори.
Модел Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA / MUZ-DM35VAоборудвани с широка гама от допълнителни функции: режим “Econo Cool”, функции за автоматично рестартиране, автоматично затваряне на амортисьора при изключен климатик, автоматична функция за самодиагностика, както и контрол на скоростта на вентилатора. , За удобство, климатикът е оборудван с 12-часов таймер с едночасова стъпка.

Страна на производство Тайланд.

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти