Лого VG Therm

Свържи се с нас

Инверторен климатик Daikin Sensira FTXC50A / RXC50A

DAIKIN

1,986.00 лв.

*Снимката е примерна.Може да има разминаване с действителния продукт.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Инверторна система DAIKIN серия SENSIRA

Стенният климатик на серията Sensira е икономичен и удобен, най-доброто съотношение на достъпна цена и надеждно качество на Daikin.

Осигурява работа във всички основни режими – охлаждане, отопление, вентилация и изсушаване на въздуха . Обхватът на външната температура по време на охлаждане  от 10 до 46 ° С , по време на отопление от -15 до 18 ° С .

Намалява влиянието на околната среда с 68% поради работата на хладилния агент R-32 , което от своя страна намалява консумацията на енергия.

Сезонните стойности на ефективност на A ++ в режим на охлаждане.

Сред техническите характеристики на модела на първо място трябва да се подчертае функцията на повишена производителност , която помага при бързото достигане на желания комфорт, след което системата автоматично се връща към текущия режим на работа.

Инверторната технология осигурява бързо създаване и непрекъсната поддръжка на най-благоприятната среда, като същевременно намалява консумацията на енергия и шумовия ефект. Нивото на шума е само 21 dBA.

При евентуални проблеми с захранването и след отстраняване на неизправности функцията за автоматично рестартиране възобновява всички предишни резултати.

Нощен режим   осигурява осигуряването на благоприятни условия за сън поради плавната промяна на температурата и тихата работа на устройството. 

Функцията за автоматично променяне на вертикалното положение на клапите, автоматичният избор на една от петте скорости на вентилатора прави технологията за удобно разпределение на въздуха, създава равномерен температурен фон, премахвайки теченията в стаята.

Въздушният филтър осигурява стабилно подаване на чист въздух. Благодарение на ежедневното автоматично почистване на филтъра, максималната енергийна ефективност и комфорт са гарантирани без нужда от скъпа и дългосрочна поддръжка.

Инфрачервеното дистанционно управление е  удобно за потребителя и е снабдено с 24-часов таймер, който ви позволява да програмирате стартирането и спирането на уреда в точното време за вас.

Соларното обезвлажняване идва на помощ в горещия сезон, спестявайки от дискомфорт и задух, свързани с висока влажност.

В извън сезона, за да си спестите от постоянно превключване от отопление към охлаждане ръчно, е удобно да използвате  автоматичен избор на режим на работа .

За ранно откриване на внезапни откази в системата е разработен механизъм за самодиагностика .

Металните елементи на най-критичните части на външното тяло са защитени от вредното въздействие на влагата чрез специална антикорозионна защита , а механичното размразяване предпазва топлообменника от замръзване.

Плоският  преден панел е  удобно премахнат, така че е лесен за почистване от залепване на частици прах.

 

 

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти