Лого VG Therm

Свържи се с нас

Високотемпературна инверторна моноблок термопомпа i-290 0109

MAXA Air conditioning

10,450.00 лв.

 

Код: 6063009 Категории: ,

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Високотемпературна инверторна моноблок термопомпа i-290 0109

Високотемпературната инверторна моноблок термопомпа i-290 е иновативно решение за отопление и охлаждане, което съчетава енергийна ефективност, екологичност и интелигентна технология. Проектирана с помощта на инверторна технология и DC безчеткови двигатели, тази термопомпа осигурява оптимална производителност и значително намалява консумацията на енергия.

Използването на хладилен агент R290, който има нисък потенциал за глобално затопляне, допринася за екологичната устойчивост на термопомпата i-290. Персонализираната система за управление с микроконтролерно регулиране, логика за управление на прегряването с електронен вентил и DC инверторни компресори осигуряват прецизен контрол и подобрена ефективност при частични натоварвания.

Топлообменникът с оребрена намотка, медни тръби и хидрофилни алуминиеви ребра, заедно с плочата от неръждаема стомана AISI 304, намаляват спада на налягането от страната на водата и подобряват цялостната производителност на термопомпата. Хладилната верига включва високоефективни компоненти като кондензационен контрол, електромагнитни клапани, високо и ниско напрежение преобразуватели и др.

Интегрираната хидравлична система се състои от високоефективна циркулационна помпа с безчетков двигател с променлива скорост, сензор за поток, обезвъздушител с въздушна клапа, предпазен клапан (3 bar), воден клапан за зареждане/ изпразване на системата и др. Модулите могат да работят в три режима: отопление, охлаждане и БГВ, с персонализирани програми за подобряване на производителността и управление на температурната крива.

Устройствата от серия i-290 могат да се свържат със смесителни и разделителни вентили, втора помпена група, слънчеви топлинни системи и външни системи за автоматизация на домашни сгради. Без инсталиран дисплей, модулите могат да се управляват чрез предоставената система, което го прави перфектно допълнение към всеки дом или търговска сграда.

В заключение, високотемпературната инверторна термопомпа i-290 е иновативно и екологично решение за отопление и охлаждане. Нейната енергийна ефективност, интелигентна технология и персонализирани функции я правят идеален избор за тези, които търсят устойчивост, комфорт и рентабилност. Инвестирайте в бъдещето с високотемпературната инверторна термопомпа i-290 и се насладете на стил, комфорт и издръжливост, които ще издържат изпитанието на времето.

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти