Лого VG Therm

Свържи се с нас

Алуминиев радиатор KALDO H600 черен мат RAL 9005

29.00 лв.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Алуминиев радиатор KALDO H600 черен мат

Модерните алуминиеви радиатори, както ги познаваме, буквално избухнаха на нашия пазар преди около 10 години, завладявайки го и измествайки радиаторите от желязо и стомана.

Всъщност, материалът, от който са направени Алуминиевите радиатори, не е чист алуминий. Този метал не се различава по сила, затова различни сплави с него се използват в промишлеността, като дюралуминий, силимин и др. Алуминиевите радиатори са изработени от силимин, съдържа значителна част от силиций (до 13%) за увеличаване на якостта на продукта и намаляване на разходите му, като същевременно се запазват всички топлопроводими свойства на алуминия.

Конструкцията на алуминиевите радиатори е следната: всяка секция има 2 хоризонтални канала с голям диаметър и една вертикална, чийто диаметър е много по-малък. След преминаването на топла вода през алуминиевото ребро, нагрятата вода,  прехвърля топлината към  стайния въздух. Също така, ребрата дават на стаята и лъчиста топлина.

Алуминиев радиатор KALDO H600 черен мат предлаган от Vgtherm има уникален дизайн,който се вписва във всеки интериор.Дизайнерският радиатор има дълъг живо,устойчив е на корозия, бързо се загрява и най-важното е на достъпна цена.

Дизайнерските радиатори KALDO черен мат могат да се използват на всякъде  в помещения ,в което  е необходимо да се постигне комфорт . Алуминиев радиатор KALDO черен мат предлаган от Vgtherm  е един добър и надежден избор за вашия дом или офис.

Vgtherm Предлага различни видове алуминиеви радиатори боядисани в цвят по RAL.

 

За монтажа на дизайнерски алуминиев радиатор KALDO черен мат,ще са ви необходими също :

 

 

 

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти