Лого VG Therm

Свържи се с нас

Климатични системи

Цена

Категории продукти

Марка

Филтри

Цена

Категории

Марка

Показване на 1–20 от 124 резултата

Намерете идеалнот решение за вашия дом или офис с нашия богат избор от климатици, термопомпи и мулти сплит системи. Независимо дали търсите надеждна система за охлаждане, отопление или и двете, ние имаме точно това, от което се нуждаете, за да поддържате перфектен климат през цялата година.

Нашата широка гама от климатици включва инверторни, сплит и подови модели от водещи производители като Gree, AUX, Mitsubishi Electric, Daikin и Panasonic. Всеки климатик е проектиран за максимална енергийна ефективност, като ви помага да спестите пари от сметки за комунални услуги, като същевременно осигурява постоянен комфорт.

Термопомпите са универсално решение за отопление и охлаждане, което използва възобновяема енергия от въздуха, водата или земята. Те са екологични, рентабилни и високоефективни, осигурявайки постоянен комфорт през цялата година, дори при екстремни климатични условия. Пазарувайте от нашата селекция от термопомпи, включително модели с въздушно, водно и земно захранване от известни марки като Gree, AUX, Mitsubishi Heavy Industries и Toshiba.

Мулти сплит системите са идеални за отопление и охлаждане на множество стаи в дома или офиса, като същевременно поддържат елегантен и безпроблемен дизайн. Чрез свързване на един външен блок към няколко вътрешни блока можете да контролирате температурата във всяка зона, осигурявайки персонализиран комфорт за всички. Изберете от нашата селекция от мулти сплит системи от престижни марки като Gree, Mitsubishi Electric и Daikin.

Всички наши климатични системи са щателно подбрани, за да осигурят оптимална производителност, енергийна ефективност и издръжливост. Те са оборудвани с най-съвременни технологии и функции, като интелигентно дистанционно управление, пречистване на въздуха и режим на сън, за да отговорят на всичките ви изисквания за комфорт и удобство.

Поръчайте сега от VGTherm и подобрете климата във вашия дом или офис с нашите първокласни климатични системи. С нашата експертна подкрепа и бърза доставка ще превърнете дома си в райско убежище през цялата година.