Лого VG Therm

Свържи се с нас

Уплътнител за коминно тяло Ø 150

12.00 лв.

Код: 4427150 Категория:

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Уплътнител за коминно тяло Ø 150

Уплътнителите за комини са специални материали, които се използват за запълване на празнините и затягане на връзките между различните елементи на коминната система. Това може да включва връзките между комина и покрива, между отделните секции на комина или между комина и стената.

Уплътнителите за комини могат да бъдат направени от различни материали, като гума, силикон, фиброви материали и други. Те обикновено са устойчиви на високи температури и имат висока устойчивост на вода, влага и други атмосферни условия.

Използването на уплътнител за комин може да помогне за намаляване на проблемите с изтичане на вода и дим от комина, което може да доведе до опасни ситуации като пожари или други повреди на имота.

При избора на уплътнител за комин е важно да се има предвид типът на горивната система и размерите на коминната тръба. Също така е важно да се следват инструкциите за инсталация на производителя и да се използват само подходящи материали и инструменти за монтажа на уплътнителите за комини.

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти