Лого VG Therm

Свържи се с нас

Смесител за кухня висок чучур SANDY – бежов гранит

141.45 лв.

Разнообразието от модели смесители за кухня е огромно и често изборът е много труден. За да се избере правилният вариант има някои основни правила. Първо трябва да се съобрази на каква кухненска мивка ще се монтира смесителят, за да бъде възможно най- удобен и функционален. Второто правило е изборът на дизайн, който перфектно да пасне на интериора на цялата кухня.

VG Therm предлага добро решение, което отговаря и на двете основни правила при избора на кухненски смесител – смесителят за кухня с висок чучур SANDY –  бежов гранит. Смесителят предлага високо качество и изящен дизайнерски стил, който може да се съчетае перфектно с каменни мивки и плотове или мивки от полимермрамор или граниксит. Бежовият гранит придава масивност, а светлите му тонове внасят светлина и уют във вашата кухня.

Високият смесител за кухня SANDY представлява смесител от стоящ тип с висок чучур, който може да се монтира както към кухненските мивки, така и директно към кухненския плот. Разполага с една ръкохватка, разположена отстрани на тялото, с която се пуска и се спира водата, а чучурът излиза отгоре. Смесителят SANDY- бежов гранит има масивно тяло от месинг. Затварящият механизъм е керамичен тип с диаметър Ф40.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти