Лого VG Therm

Свържи се с нас

Розетка за комин Ø 80

29.00 лв.

Код: 4465080 Категории: ,

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Розетка за комин Ø 80

Розетката за комин е елемент, който се използва за декоративно завършване на горната част на комина и скриване на всякакви неестетични детайли. Розетките за комин може да бъдат изработени от различни материали, като например галванизирана или неръждаема стомана, алуминий, PVC и други. VG Therm предлага розетка за комин, произведена от неръждаема стомана.

Розетката за комин също може да бъде оборудвана с дренажни отвори, които позволяват на вода да оттече от комина, като се предотвратява повреда на конструкцията. Това може да бъде особено важно при инсталацията на комини на открити пространства, където горната част на комина е изложена на атмосферните условия.

Важно е да се избере правилната розетка за комин за конкретната горивна система и коминна тръба, като се спазват всички приложими нормативни изисквания и препоръки за инсталиране и поддръжка. Розетките за комин се монтират върху горната част на комина с помощта на винтове или други методи за закрепване.

Въпреки че розетката за комин е предимно декоративен елемент, тя може да има и практическо приложение. Тя може да предпазва комина от влизане на вода, сняг, листа и други пречки, които могат да попаднат във вътрешността на комина. Розетката за комин може също така да бъде инсталирана като част от противопожарната система на даден обект, като например къщи, апартаменти или складове.

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти