Лого VG Therm

Свържи се с нас

Присъединителна скоба за комин Ø 160

20.00 лв.

Код: 4426160 Категории: ,

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Присъединителна скоба за комин Ø 160

Присъединителната скоба за комин е елемент от коминните инсталации, който се използва за закрепване на коминна тръба към стената или друга повърхност. Тези скоби са от съществено значение за правилната и безопасна инсталация на коминната тръба.

Присъединителните скоби за комин могат да бъдат със стандартни или регулируеми размери, което ги прави подходящи за различни горивни системи и размери на комините.

Когато се избира присъединителна скоба за комин, е важно да се вземат предвид фактори като размера на коминната тръба, дебелината на стената или другата повърхност, към която ще бъде закрепена скобата, и съответните нормативни изисквания.

Присъединителните скоби за комин може да имат различни форми и дизайни, включително прави, ъглови или сферични. Те се монтират върху коминната тръба с помощта на винтове или други методи за закрепване.

Важно е да се следват инструкциите за инсталация на производителя и да се спазват всички приложими нормативни изисквания и препоръки за безопасна инсталация на комина.

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти