Лого VG Therm

Свържи се с нас

Пелетен котел Thermolux 21

THERMOLUX

4,320.00 лв.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Пелетен Котел Thermolux 21

Пелетен котел Thermolux  е произведен в Сърбия. Пелетен котел Thermolux  е подходящ за отопление на всякакви помещения, малки и големи, дома или вилата.

Пелетен котел Thermolux  има не едно или две предимства пред останалите пелетни котли. Ние от VG Therm, ще ви предоставим някои от тях :

Пелетен котел Thermolux  е изработен от висококачествена  жароустойчива стомана.Пелетен котел Thermolux  има седмичен програматор . В  пелетен котел Thermolux са вградени всички необходими компоненти за правилното  функциониране на котела. С висококачественото си управление и всички вградени термостати, пелетният котел е предпазен от самозапалване и прегряване. Ние от VG Therm ще ви дадем няколко съвета , които е добре да знаете при избора на пелетен котел.

Един пелетен котел е съствен от няколко елемента и те са:

Котелно тяло, което обикновено е от висококачествена жаруостойчива стомана.Към него са добавени Вентилатор за димни газове. Поради високите температури, развивани в пелетния котел, е добре вентилатора да бъде немски или японски.Също така важен елемент  е и шнека за подаване на пелети. Мотор редуктора пък е устройството, което задвижва шнека.Посредвством запалката се осъществява запалването на пелетите и затова тя трябва да е надеждна. Препоръчва се запалката да е немска, японска или италианска.Всичко това работи в синхрон благодарение на висококачественото управление.

  • Котел Termolux  е напълно автоматизиран пелетен котел.
  • Спестявате складирането на дърва или въглища.
  • Пелетите са екологично чисти.
  • Самопочистване на котела.
СРАВНИТЕЛНА ТАБЛИЦА НА ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА ПЕЛЕТЕН КОТЕЛ ТЕРМОЛУКС

Котли Термолукс сравнение

Допълнителна информация

Модел

Thermolux 21, Thermolux 31, Thermolux 40, Thermolux 50

Отзиви от клиенти