Лого VG Therm

Свържи се с нас

Пелетена камина с водна риза DINO 17 KW ЦВЯТ БОРДО

ALFA PLAM

4,308.83 лв.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Пелетена камина с водна риза DINO 17 KW ЦВЯТ БОРДО

Отоплението на пелети в последните няколко години е все по предпочитано. Пелетите са екологично чисти,лесно за съхранение и значително улесняват цялостния процес на отопление на всеки един дом.

Ние от VG Therm Ви предлагаме пелетна камина с водна риза DINO 17KW ,която е подобрена версия на вече не по-малко известната пелетна камина COMMO. В пелетна камина DINO 17 KW Екипът на ALFA PLAM залага на иновативен дизайн,усъвършенстван процес на горене на пелетите и подобрена изолация .Обвивката на пелетна камина DINO 17 KW  е изработена от високо-качествена ламарина покрита с боя устойчива на висока температура.

По-добро уплътняване и пълен контрол на подаване на въздух за горене се постигат посредством вграждането на лети врати на огнището и с пълно запечатване на капака на резервоара.Контролирания процес на изгарянето и приспособяването на фукционирането на пеща към качеството на пелетите в комина се обезпечават с вграждането на допълнителни компоненти .Голямото керамично стъкло на вратата издъжа до 700 градуса Огнището е изработено от специална огнеустойчива отливка.Възможност за настройване на вентилатора на 5 степени

 

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти