Лого VG Therm

Свържи се с нас

Коминна шапка, Ø 200

87.99 лв.

Код: 4419200 Категории: ,

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Коминна шапка, Ø 200

Коминната шапка се поставя на върха на комина с цел да защити от външни влияния и да подобри работата на горивната система. Тя предпазва комина от влизане на дъждовна вода, сняг, листа, птици и други елементи, които могат да попаднат във вътрешността на комина. Коминната шапка, предлагана от VG Therm е произведена от неръждаема стомана AISI 304 BA. Технологията на производство е в съответсвие с всички европейски норми и регулации. Коминната шапка също така подобрява тягата на горивната система, като помага на комина да извлича газовете от горенето по-ефективно. Това може да увеличи ефективността на горивната система и да помогне за намаляване на замърсяването на околната среда.

Коминната шапка може да има различни форми и размери, в зависимост от конкретните изисквания и условия. Някои модели имат допълнителни функционалности, като например вграден филтър за отстраняване на твърди частици от газовете на горивната система.

Важно е да се избере правилната коминна шапка за конкретната горивна система и коминна тръба, като се спазват всички приложими нормативни изисквания и препоръки за инсталиране и поддръжка.

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти