Лого VG Therm

Свържи се с нас

Комбиниран водомер DN150 с малък и голям дебит B-METERS 300m3

Попитайте ни за цена

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Комбиниран водомер DN150 с малък и голям дебит B-METERS 300m3

Комбинираните водомери  са предназначени за отчитане на потоци със силно колебание на стойностите. Този модел водомери измерват обема на студена вода до 30 ° С, протичащ в тръбопровода при налягане по-малко от 1,6 МРа.

Комбинираните измервателни уреди на B-METERS  се използват във водоснабдителни системи и съоръжения, където, в зависимост от условията, консумацията на вода варира значително (пожарни системи, водоснабдяване на хотели, сезонни промишлени съоръжения и др.).

За разлика от обикновените водомери, проектът на комбинирания  водомер е предназначен за регистриране на силно променливи разходи, за които тялото на уреда може да остане в тръбопроводната мрежа по време на теста за калибриране и да се замени само изпитваната измервателна вложка.

Комбинираното измервателно устройство комбинира конвенционален криломер и турбинен водомер, разположени  паралелено .

Типични места за инсталиране са училища, социални домове, офис сгради или водопроводи в малки жилищни райони.

Нашите комбинирани водомери B-METERS се характеризират с висока точност на измерване и диапазон на превключване на потока, както и ниска загуба на налягане при максимални натоварвания.

Водомерите са лесни за инсталиране, трайни в експлоатация и имат относително ниско тегло.

Механизмът за броене на главния брояч може да бъде монтиран по всяко време с импулсни, оптични и индуктивни NAMUR сензори, без да се повреди контролното уплътнение.

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти