Лого VG Therm

Свържи се с нас

Комбиниран водомер DN100 с малък и голям дебит B-METERS 120m3

Попитайте ни за цена 🙂

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Комбиниран водомер DN100 с малък и голям дебит B-METERS 120m3

Тези комбинирани водомери са предназначени за измерване на обема на студена вода до 30 ° С и за отчитане на потоци със силно колебание на стойностите.

Измервателните уреди на B-METERS  се използват във водоснабдителни системи, където в зависимост от условията, консумацията на вода варира значително (пожарни системи, водоснабдяване на хотели, сезонни промишлени съоръжения и др.).

За разлика от обикновените водомери, комбинираният измервателен уред е предназначен за регистриране на силно променливи разходи, за които тялото на уреда може да остане в тръбопроводната мрежа по време на теста за калибриране и да се замени само изпитваната измервателна вложка.

Комбинираният водомер съчетава конвенционален криломер и турбинен водомер, разположени  паралелено .

Когато налягането на водата във водоснабдителната система е ниско, водата преминава през криломера, а когато налягането се увеличава, тръбопроводът с този уред се блокира от клапан и водата преминава през турбинния метър.

Подходящ за инсталиране в училища, социални домове, офис сгради или водопроводи в малки жилищни райони.

Комбинираните водомери B-METERS  се характеризират с висока точност на измерване и диапазон на превключване на потока, както и ниска загуба на налягане при максимални натоварвания.

Водомери са лесни за инсталиране, трайни в експлоатация, имат относително ниско тегло.

Механизмът за броене на главния брояч може да бъде монтиран по всяко време с импулсни, оптични и индуктивни NAMUR сензори – без да се повреди контролното уплътнение.

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти