Лого VG Therm

Свържи се с нас

Инверторен климатик Toshiba Suzumi Plus RAS-B18N3KV2-E1 / RAS-18N3AV2-E

TOSHIBA

1,858.00 лв.

*Снимката е примерна.Може да има разминаване с действителния продукт.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Suzumi Plus със своя гладък и елегантен дизайн успешно съчетава оптимизирана енергийна ефективност и качество на въздуха в помещенията. Гамата е снабдена с ротационен компресор и се възползва от инверторната технология.

  • Хибриден DC инвертор : Всички климатици на Toshiba използват най-новата технология на инвертора. Това дава възможност за големи икономии на енергия чрез повишаване или намаляване на скоростта на компресора в зависимост от нуждите на стайната температура.
  • IAQ филтър на Toshiba : Тази технология е в състояние значително да възпрепятства репродуктивната способност на вредните бактерии и вируси. Освен това, той предотвратява образуването на плесени и гъбички, абсорбира и разлага дим, амоняк, летливи органични вещества и лоши миризми.
  • Предпазен филтър против прах : Прахът и частиците във вътрешната атмосфера са не само нездравословни за вас, но могат да увредят и повредят вътрешните компоненти на уреда.
    Тези филтри обикновено са с голяма повърхност за покриване на максималния обем въздух и могат да се мият с вода.
  • Самопочистване : Тази функция намалява влажността във вътрешността на уреда, като по този начин не позволява формирането на мухъл във вашето климатично тяло. Когато изключите климатика, вътрешният вентилатор автоматично се активира, за да премахне влагата и да изсуши питата.
  • Контрол на лулата : Висококачествените климатици на Toshiba имат до 12 настройки за скорост на вентилатора, включително автоматичен вентилатор и Hi-Power. Изберете от лек въздушен поток до пълно охлаждане или отопление на режим Hi-Power, който осигурява незабавно свеж въздух. С по-широкоъгълни жалузи и прецизно проектирани форми, климатиците на Toshiba ви позволяват да регулирате въздушния поток точно до позицията, която ви дава най-голям комфорт. Като алтернатива, използвайте функцията за люлеене, за да разпределите въздуха равномерно в цялата стая.
  • Автоматична диагностика : Системата ще извърши цялостна вътрешна проверка и ще сигнализира за евентуални аномалии.
  • One Touch My-Comfort : Предварително програмираните настройки, изучавани от Toshiba, предлагат правилната комбинация от комфорт и икономия на енергия само с едно натискане на бутона.
  • Hi-Power : Този режим доставя допълнителен въздушен поток бързо в цялата стая, за по-бързо охлаждане или отопление, но все пак тихо!
  • Тих режим : Натиснете бутона „Quiet“ на вашия контрол и вътрешното тяло ще работи при изключително ниски 23 децибела.
  • Комфортен сън : Активирайте Comfort Sleep и вашата климатична система ще компенсира естествената нощна температура, така че да можете спокойно да спите.
  • Предварително зададени настройки за едно докосване : Запаметете вашите предпочитани настройки и ги активирайте с едно натискане на бутон.
  • Автоматично рестартиране : климатикът автоматично ще се рестартира при същите настройки след прекъсване на електрозахранването.
  • Включване-изключване в реално време : Можете да настроите времето за включване и изключване или да програмирате настройка да се повтаря на всеки 24 часа.
  • Таймер за повторение : Програмира таймера за повторение на програмираните настройки на всеки 24 часа.
  • Избор на захранване : Най-новата функция помага на днешния начин на живот да бъде по-удобен, тъй като предлага предимството на спестяване на електроенергия с едно натискане на бутон. Режимът за избор на мощност първо се настройва на 100%, което показва работата на компресора при нормалния си номинален ток. Когато е настроен на 75%, компресорът ще ограничи операцията до 75% от номиналния ток. Подобно действие трябва да се извърши при 50%.
  • Режим ECO : Постигнете до 25% икономия на енергия в сравнение със стандартната настройка, без да жертвате комфорта. Тази функция автоматично повишава или понижава температурата, за да предотврати прекомерна температура и разходи за електричество.

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти