Лого VG Therm

Свържи се с нас

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE / MUZ-FH25VE

MITSUBISHI ELECTRIC

2,229.00 лв.

*Снимката е примерна.Може да има разминаване с действителния продукт.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Въздухът, като водата, ние използваме несъзнателно. Въпреки това той е най-важният фактор, засягащ човешкото здраве. Обикновено въздухът съдържа много замърсяващи частици. Те трябва да бъдат отстранени и неутрализирани, за да бъдe въздухът чист и свеж. Уникалната Plasma Quad система за пречистване на въздуха (“плазмен квад”) на Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE / MUZ-FH25VE има 4 направления на действие: бактерии, вируси, алергени и прах.

Бактерии: Системата за пречистване на въздуха Plasma Quad неутрализира 99% от бактериите в помещение от 25 m3 за 115 минути.

Вируси: Системата за пречистване на въздуха Plasma Quad неутрализира 99% от вирусите в помещение от 25 m3 за 65 минути.

Алергени: Институт за екологични алергени в Токио (Япония). Заключение ITEA No.12M-RPTFEBO22. В експеримента въздухът беше замърсен с “котешки алергени” и с цветен прашец. Системата Plasma Quad, при ниска скорост на вентилатора, премахва 94% от  котешки косми , както и 98% от полена, суспендиран във въздуха.

Прах: Институт за екологични алергени в Токио (Япония). Заключение ITEA No.12M-RPTFEBO22. В експеримента въздухът съдържаше прах и акари. Системата “Plasma Quad” при ниска скорост на вентилатора премахва 88.6% от праха и акарите,  във въздуха.

Плазменият филтър е най-добрият начин за филтриране на въздуха.

Плазмата, образувана от филтрационната система Plasma Quad, покрива изцяло филтърната зона, образувайки завеса от силно електрическо поле, което унищожава бактерии и вируси отвътре. Електродите са изработени от волфрам, за да се осигури висока изходна мощност и дълготрайност на самите електроди. В допълнение, системата за захранване с високо напрежение образува поле с форма на лента с увеличена площ в сравнение с поле с кръгла форма.

Този модел е идеалният избор за инсталиране на климатици в детската стая или в спалнята. Нищо не е по-ценно от вашето здраве. Удължете младостта и подобрете благосъстоянието си. Позволете си да бъдете малко по-добри – купи този модел.

Интелигентна система за контрол на климатизацията

 

Инфрачервеният сензор за наблюдение на присъствието на хора в стаята ще осигури напълно автоматична работа на климатика:

  • издухайте студен въздух от директния въздушен поток
  • ще изпрати топлия въздух на правилното място, за да увеличи комфорта
  • регулиране на интензивността на работа (охлаждаща / отоплителна мощност, интензивност на духа)
  • Системата е оборудвана със сензор, който ви позволява да зададете директно или непряко разпределение на въздуха към хората в зависимост от текущия режим на работа. Избягването на течения по време на охлаждането и насочването на топлия въздух на правилното място по време на отопление е задача на инфрачервения сензорен модул.
  • Ако в стаята няма хора дълго време, климатикът ще превключи в режим на поддържане на температурата и спестяване на енергия, което ще спести 10-15% повече от потреблението на енергия.

Естествен въздушен поток

 

Highland resort Kirigamine в  е една от най-известните туристически дестинации в Япония, която ежегодно привлича хиляди туристи от цял ​​свят със своята атмосфера и красота. Mitsubishi Electric може да пресъздаде усещането за този курорт в дома ви. За целта са измерени и анализирани параметрите на естествения въздушен поток. Използвайки получените резултати, разработчиците програмирали управлението на вентилатора на вътрешното тяло на серията FH по такъв начин, че да предава характеристиките на естествените потоци и неусетно създава усещане за спокойствие и тишина.

Вътрешните тела на системите от серия FH са оборудвани с 3D температурен сензор. Този сензор открива радиацията в инфрачервения диапазон (пирометър), дистанционно определяйки температурата в различни точки в помещението. Сензорът има ос на въртене и се състои от 8 чувствителни елемента, разположени вертикално. Този сензорен дизайн в комбинация с електромеханично задвижване осигурява сканиране на обема на помещението. Вграденият в електронната печатна схема микроконтролер обработва получената триизмерна температурна картина на помещението и намира позицията на хората в помещението. Тези данни се базират на режимите на автоматично отклоняване или насочване на въздушния поток, както и на режима за пестене на енергия.

Сплит система за управление на потока

 

Жалузните щори сега са насочени не само във вертикална и хоризонтална посока в автоматичен режим (между другото, не всички производители имат тази функция), серията MSZ-FHVE има способността да насочва потока към две независими зони.

 

Климатичната система Kirigamine има функция за отопление без загуба на ефективност при температури до -15 ° C. Подобен пробив стана възможен чрез използването на специални инженерни решения, които подпомагат кипенето (изпаряване) на фреон при ниски температури. В допълнение, външните тела MUZ-FH25VE имат оптимизиран дренаж за свободното движение на вода.

Повечето климатици работят до -10 ° C. Единични модели – до -15C. Но в същото време ефективността е близка до единството: т.е. на киловат консумирана енергия е киловат топлинна енергия. Т.е. Ефективността е идентична с конвенционалния домашен електрически конвектор. И това не е най-икономичният начин за отопление. Но не и в климатиците. Ефективността е стабилна при различни температури. Моделът Mitsubishi Electric FH  е изключително популярен в скандинавските страни. Чудесна възможност да се създаде допълнителен източник на отопление на селска къща: поставяйки го на “автоматичен режим “, винаги ще бъдете сигурни, че когато се приберете вкъщи, няма да е необходимо да размразявате помещенията.

Безшумна работа на сплит-системата

 

Mitsubishi Electric никога не е бил особено компактен по размер. Вътрешните блокове са с няколко сантиметра по-дълги от техните “съученици” от други производители. Но това е резултат от стремежа към ефективност, надеждност и безшумност.

Заводът в Тайланд разполага със собствена камера, сертифицирана по най-строгите стандарти за оценка на нивото на звуковото налягане. Посочените 20 dB е действително 20 dB, т.е. Абсолютно тиха работа (прагът на слуха на човешкото ухо е 26 dB). Въпреки това, други производители са склонни леко да подценяват действителното ниво на шума. FH25VE без страх може да се постави в спалня или детска стая, където има специални изисквания за шум.

 

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти