Лого VG Therm

Свържи се с нас

Електрически котел EON – B270

EKOPAN DM

1,705.00 лв.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Електрически котел EON – B270

Електрически котел EON – нова серия електрически котли от фирма Ekopan DM, е синтез на нови технологии, висококачествено оборудване, внимателен дизайн и концентрирани решения. Тиха и напълно автоматизирана работа се осигурява от технологични иновации. Усъвършенстван алгоритъм за модулиране на мощността икономично ангажира електричеството и изравнява експлоатационния живот на нагревателя. Вградена е трискоростна циркулационна помпа с деблокираща функция и автоматично изпускане на въздух от работното колело. 

Тъй като нормите и директивите на ЕС са спазени по време на процеса на разработка и производство, цялото устройство е изключително надеждно. Предлагат се иновативни отговори на наблюдаваните до момента проблеми. Чрез проста промяна на зададените параметри устройството може да се адаптира към различни отоплителни системи. Пълна диагностика с кодове за грешки и хронология на работа, заедно с модулния дизайн на електрониката, ще позволят по-изгодна поддръжка.

 Чрез бързо разглобяване на предния капак, вътрешността на устройството е достъпна за евентуална работа на монтажници и сервизи. Предимството на това устройство е възможността за промяна на местоположението на потребителския панел, което улеснява избора на място за монтаж и наблюдение на работата на устройството. Акцентът е върху функционалността и безопасността, а със сертифицирани компоненти от реномирани световни производители и висока производителност, това е продукт, който отговаря на нуждите и на най-взискателните потребители.

Допълнителна информация

Височина (mm)

680

Дължина (mm)

440

Дълбочина (mm)

270

Тегло /кг/

Отзиви от клиенти