Лого VG Therm

Свържи се с нас

Домашна бустер помпа за повишаване на налягането Grundfos UPA15-120

GRUNDFOS

385.00 лв.

UPA е домашна бустер помпа, създадена за повишаване на налягането в домашна водопроводна инсталация. Монтира се препоръчително в началото на системата, след водомера. Осигурява повишаване на налягането в смесителите, душ-батериите и останалите консуматори у дома, при недостиг на налягане в централната водоснабдителна мрежа.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Домашна бустер помпа за повишаване на налягането Grundfos UPA15-120

Домашна бустер помпа с чугунен корпус Grundfos UPA не може да замести хидрофорната такава! Предназначена е за хоризонтална тръбна система, разположена на един жилищен етаж.

Бустерните помпи Grundfos UPA повишават налягането на битовата вода във водопрводната система, когато това се налага при бани, кухни, душове, кранове и други. Помпите имат вграден превключвател за поток (пресостат), който стартира или спира помпата автоматично в зависимост дали има консумация на вода в момента. Пресостатът е интегриран в помпата за модела UPA15-120. UPA бустер помпите са предназначени за повишаване на налягането на битова вода, доставяна от външен източник в жилищни сгради, но могат да се използват и в отворени системи и могат да бъдат свързани директно към водопровода.

Помпата може да се монтира в нови и в съществуващи системи, има ниско ниво на шум по време на работа. Домашна бустер помпа има висока енергийна ефективност поради използваните високоефективни технологии. Устойчивост на корозия: помпата е със специално катафорезно покритие. UPA бустер помпите са подходящи за свежа вода, питейна вода без химически добавки, хлорирана питейна вода. Не са подходящи за прехвърляне запалими течности като дизелово гориво и бензин. Циркулационните помпи UPA за повишаване на налягането са от потопен тип ротор, т.е. помпата и двигателят образуват неразделна част без уплътнение на вала. За уплътняване са необходими само две уплътнения. Лагерите се смазват от изпомпваната течност.

Дебитдо 2,2 m³/h
Напордо 12 m (max. 1,2 bar)
Диапазон на температурата2 ÷ 95°C
Монтажна дължина200 mm
Монофазно захранване1 x 220÷240 V, 50 Hz
Мощност200 W

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти