Лого VG Therm

Свържи се с нас

Дистанционна скоба за комини Ø 80

28.00 лв.

Код: 4424008 Категории: ,

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Дистанционна скоба за комини Ø 80

Дистанционната скоба за комини е елемент, който се използва за закрепване на коминната тръба към стената или друга повърхност, но се различава от стандартната присъединителна скоба, тъй като осигурява допълнително разстояние между комина и повърхността, към която е закрепена.

Тази допълнителна дистанция има за цел да предотврати преноса на топлина от комина към стената или другата повърхност, която може да доведе до повреди или пожар.

Дистанционните скоби за комини могат да бъдат със стандартни или регулируеми размери, което ги прави подходящи за различни горивни системи и размери на комините.

При избора на дистанционна скоба за комин е важно да се вземат предвид фактори като размера на коминната тръба, дебелината на стената или другата повърхност, към която ще бъде закрепена скобата, и съответните нормативни изисквания.

Дистанционните скоби за комини се монтират върху коминната тръба с помощта на винтове или други методи за закрепване. Важно е да се следват инструкциите за инсталация на производителя и да се спазват всички приложими нормативни изисквания и препоръки за безопасна инсталация на комина.

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти