Лого VG Therm

Свържи се с нас

Дизайнерски алуминиев радиатор OTTIMO+ H1200

RADIATORI 2000

89.79 лв.

 

*Цената е за 1 /един/ глидер!
**OTTIMO+ се предлагат само в опаковка по 2/два/ глидера в кашон!

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Позвънете на телефон
+359 885 67 55 20

Или ни пишете на:
office@vgtherm.com

Алуминиев радиатор OTTIMO+ H1200

OTTIMO+ е дизайнерски алуминиев радиатор от италианския производител Radiatori 2000, който олицетворява италианското съвършенство в областта на отоплението.

Проектантите на радиатора OTTIMO+ са носители на наградата Red Dot Design Award 2016. Неговите меки и нежни щрихи създават изключителен дизайн, който може да се побере във всеки класически или дизайнерски дом, без да се налага да се отказвате от технологични иновации, висококачествени покрития и енергийна ефективност.

Този алуминиев радиатор е проектиран да осигури оптимален комфорт и енергийна ефективност, което го прави идеален избор за тези, които търсят както стил, така и функционалност. Неговата отлична топлопроводимост позволява бързо усвояване и излъчване на топлина, поддържайки вашия дом топъл с минимални усилия. Освен това неговите регулируеми термостатични вентили ви позволяват да контролирате температурата във всяка стая, като допълнително подобрявате енергийната ефективност и комфорта.

OTTIMO+ е не само лесен за инсталиране, но и лесен за поддръжка. Неговият компактен дизайн и липса на движещи се части го правят траен и надежден, като същевременно изисква минимална поддръжка. Просто почиствайте решетката и вентилатора редовно, за да осигурите оптимална работа и дълъг живот.

Благодарение на уникалния си дизайн, този модел алуминиеви радиатори стават все по-предпочитани радиатори от потребителите.

Размер – H1200
Височина – 1280 мм
Широчина – 80 мм
Дълбочина – 106 мм
Междуосово разстояние – 1200 мм
Отоплителна мощност Δ T = 50 /W/ – 209.1 W
Отоплителна мощност Δ T = 60 /W/ – 265.8 W
Тегло на глидера –  2.4 кг
Водосъдържание – 0,50 л.

Допълнителна информация

Отзиви от клиенти