Лого VG Therm

Свържи се с нас

Политика за поверителност

Електронният каталог VGTHERM (наричан по-долу „Каталогът“) е ангажиран да гарантира защитата и поверителността на личните данни на своите потребители. Тази политика за поверителност очертава как събираме, използваме, разкриваме и защитаваме лична информация, получена от потребителите на Каталога.

Събиране на лични данни

Ние може да събираме различни видове лична информация, включително, но не само име, имейл адрес, телефонен номер, IP адрес, предпочитания за продукти или услуги и всяка друга информация, която предоставяте доброволно при използване на нашия уебсайт или нашите услуги. Ние също така автоматично получаваме определена информация чрез използването на бисквитки и други технологии като например вашия уеб браузър, операционна система, време на посещение и страници, които посещавате.

Използване на лични данни

Личните данни, събрани от Каталога, могат да се използват за следните цели:

  1. Обработка на запитвания и предоставяне на поддръжка за клиенти.
  2. Персонализиране и подобряване на потребителското изживяване в каталога.
  3. Изпращане на периодични имейли относно нови продукти, специални оферти и актуализации на услуги.
  4. Провеждане на пазарни проучвания, проучвания и анализ на данни за подобряване на нашите продукти, услуги и уебсайтове.
  5. Защита и сигурност на уебсайта ни и предотвратяване на измами.
  6. Спазване на правни задължения, като например изпълнение на договорни споразумения с вас.

Разкриване на лични данни

Ние няма да продаваме, разпространяваме или разкриваме по друг начин вашата лична информация на трети страни, освен ако не сме получили вашето изрично съгласие или не са изпълнени следните обстоятелства:

  1. Личната информация се разкрива, когато е необходимо за спазване на закона, съдебна заповед или правителствена искова процедура.
  2. Разкриване е необходимо за установяване, упражняване или защита на законните права на Електронния каталог или неговите потребители.
  3. Разкриването е свързано със сделка по придобиване на всички или част от нашите активи или акции от трета страна. В този случай личната информация ще бъде прехвърлена на новата компания собственик.

Запазване на лични данни

Ние ще запазим вашите лични данни толкова дълго, колкото е необходимо за целите, посочени в тази политика за поверителност, освен ако не сме законово задължени да ги запазим за по-дълъг период. Ако решите да спрете да използвате услугите на Каталога, можете да поискате да изтрием цялата лична информация, свързана с вас. Въпреки това някои данни, като записи от сървъра, регистрационни файлове и архиви, може да се наложи да запазите за административни, правни или технически причини.

Сигурност на личните данни

Ние прилагаме подходящи организационни, технически и физически мерки за защита на личните ви данни срещу неоторизиран достъп, загуба, унищожаване или промяна. Въпреки че се стремим да защитим вашата лична информация, важно е да запомните, че предаването на данни през интернет не винаги е 100% сигурно и не можем да гарантираме абсолютна сигурност.

Вашите права

Вие имате право да получите достъп до, коригирате или изтриете вашите лични данни, както и да ограничите обработката им, да упражните правото си на преносимост на данните и да подадете жалба до надзорен орган. Моля, свържете се с нас, ако искате да упражните някое от тези права.

Промени в политиката за поверителност

Можем да актуализираме тази политика за поверителност от време на време, за да отразим промени в нашите практики за обработка на лични данни. Ще публикуваме промените на нашия уебсайт и ще ви уведомим по имейл, ако е необходимо. Продължаващото ви използване на Каталога след публикуването на всички промени представлява вашето приемане на актуализираната политика за поверителност.

Контакт с нас

Ако имате въпроси, коментари или притеснения относно тази политика за поверителност или практиките за поверителност на Каталога, моля, свържете се с нас на office @ vgtherm.com