Изберете страница
Разпродажба!

Алуминиев радиатор KALDO H600 черен мат RAL 9005

25.99 лв. 22.49 лв.

Запитване

Описание

Модерните алуминиеви радиатори, както ги познаваме, буквално избухнаха на нашия пазар преди около 10 години, завладявайки го  и измествайки радиаторите от желязо и стомана.

Всъщност, материалът, от който са направени Алуминиевите радиатори, не е чист алуминий. Този метал не се различава по сила, затова различни сплави с него се използват в промишлеността, като дюралуминий, силимин и др. Алуминиевите радиатори са изработени от силимин, съдържа значителна част от силиций (до 13%) за увеличаване на якостта на продукта и намаляване на разходите му, като същевременно се запазват всички топлопроводими свойства на алуминия.

Конструкцията на алуминиевите радиатори е следната: всяка секция има 2 хоризонтални канала с голям диаметър и една вертикална, чийто диаметър е много по-малък. След преминаването на топла вода през алуминиевото ребро, нагрятата вода,  прехвърля топлината към  стайния въздух. Също така, ребрата дават на стаята и лъчиста топлина.

Алуминиев радиатор KALDO H600 черен мат предлаган от Vgtherm има уникален дизайн,който се вписва във всеки интериор.Дизайнерският радиатор има дълъг живо,устойчив е на корозия, бързо се загрява и най-важното е на достъпна цена.

Дизайнерските радиатори KALDO черен мат могат да се използват на всякъде  в помещения ,в което  е необходимо да се постигне комфорт . Алуминиев радиатор KALDO черен мат предлаган от Vgtherm  е един добър и надежден избор за вашия дом или офис.

Vgtherm Предлага различни видове алуминиеви радиатори боядисани в цвят по RAL.

 

За монтажа на дизайнерски алуминиев радиатор KALDO черен мат,ще са ви необходими също :

 

  • Комплект за монтаж на алуминиев радиатор
  • Конзоли за стена или подови стойки
  • Радиаторни кранове