Изберете страница

Описание

Алуминиев радиатор KALDO 700

Алуминиев радиатор KALDO  H700  е произведен в Италия от един от водещите производители на алуминиеви радиатори в Европа, а и не само там – RADIATORI 2000.

Често си задаваме въпроса какъв радиатор да си купим? Панелен ли? Алуминиев ли? Алуминиевият радиатор KALDO  H700 предлаган от VG THerm  е нискотемпературен радиатор, което позволява отдаването на топлина дори и при по -ниска температура на водата.Дизайнът на  алуминиевите радиатори KALDO H700  ги прави подходящи както за дома, така и за офиса вилата, дори и за склада.Елегантната извивка на перото на алуминиевият радиатор KALDO H700 позволява по- добро топлоотдаване напред към центъра на стаята.Алуминиевите радиатори KALDO  се предлагат с различни размери и височини, започващи от H350  и стигащи до H2000.

Алуминиевият радиатор KALDO H700 е горещо изтеглен радиатор с кухина по  цялата височина на Глидера. Това позволява на флуида в него да достигне до по-голяма нагревна площ.Поредното предимство на алуминиевите радиатори е това, че могат да бъдат добавяни и премахвани глидери, ако е необходимо. Алуминиевите радиатори имат дълъг живот, не корозират , прахово боядисани  са. Не е за подценяване и това, че дебелината на алуминиевите радиатори предлагани от VG Therm e 9.5 см.

Хората често гледат само крайната цена на един глидер, а това е последното нещо , което човек трябва да провери при избора на алуминиев радиатор.Ние от VG Therm ще ви посъветваме,  когато правите този избор да вземeте предвид това, че всеки глидер има различна мощност при различна температура на флуида. Имайте предвид, също така и ,че всички обявени мощности на независимо кой алуминиев радиатор са мощности в идеални условия!!! Винаги залагайте малък аванс. А когато става въпрос за цена, ГЛЕДАЙТЕ ЦЕНАТА ЗА ЕДИНИЦА МОЩНОСТ ( “W” КОЛКО ВИ СТРУВА 1 ВАТ)  . В много случаи се оказва, че от един модел алуминиеви радиатори са ви необходими 10 глидера, а от друг –  може би 12 или 13 .

Вижте и другите видове алуминиеви радиатори: Алуминиеви радиатори KALDUS, Алуминиеви радиатори OTTIMO, Алуминиеви радиатори HELYOS

Също може да разгледате панелни радиаторилири за баня, конвектори

Обявената цена е за 1 глидер.

Допълнителна информация

Мощност

195.0 W

Размери ВхШхД в mm

781 х 80 х 95 мм

Междуосово разстояние

700

Тегло

1,81 кг

Водосъдържание

0,62 л