Изберете страница

Пелетна камина суха CALUX XUMA

2,200.00 лв.

ПЕЛЕТНА КАМИНА СУХА CALUX XUMA

Пелетната камина CALUX XUMA  е част от семейството на водещия производител на пелетни съоръжения ALFA PLAM. Пелетната камина CALUX XUMAе пелетна камина с изчистени линии и двойно стъкло на вратата на горивната камера. Голямата стъклена врата със затъмнена рамка позволява на огъня в горивната камера да свети с пълния си блясък.

Съоръженията на ALFA PLAM  се отличават с висока надеждност и конкурентна цена. Отоплението на пелети е екологично, чисто и предоставя неповторим комфорт с  уют във всеки един дом. Пелетна камина XUMA   е подходяща за средно големи помещения. Цветовата гама, в  която се предлага пелетната камина позволява съчетание с всеки един интериор и вкус. Вложените в пелетна камина XUMA  материали са на доказани във времето производители. Пелетна камина XUMA  е само един продукт от луксозната серия CALUX пелетни камина.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПЕЛЕТНА КАМИНА CALUX XUMA

Mодел XUMA
Mощност 7,5  kW
Rазмери (Ш/Д/В) 554/518/1100 mm
Диаметър на димоотводна тръба 80mm
Консумация на пелети мин/макс 0,7/ 1,8kg/h
Макс. Време за работа с пълен резервоар 23,6 h
Капацитет на пелетния резервоар 16,5 kg
Отоплителен обем 187 m3
Отоплителна площ 75 m2
Тегло нето/бруто 169/200 kg
Степен на ефективност 87%

 

Ние от VG Therm държим на качественото обслужване на нашите клиенти и можем да предложим и услуга първоначален пуск и въвеждане в експлоатация на пелетно съоръжение на цена 150 лева.