Изберете страница

Пелетна камина суха CALUX XILA IDRO

3,699.98 лв.

ПЕЛЕТНА КАМИНА СУХА CALUX XILA IDRO

Пелетната камина CALUX XILA IDRO  е пелетна камина за етажно отопление с уникален дизайн и елегантни линии, създаващи впечатление за изключителност. Чрез прилагането на съвременни технологични решения се създава възможност за поддръжка на удобна и икономична отоплителна система, която напълно удовлетворява изискванията на градския начин на живот.

Съоръженията на ALFA PLAM  се отличават с висока надеждност и конкурентна цена. Отоплението на пелети е екологично, чисто и предоставя неповторим комфорт с  уют във всеки един дом. Пелетна камина XILA IDRO   е подходяща за средно големи помещения. Цветовата гама, в  която се предлага пелетната камина позволява съчетание с всеки един интериор и вкус. Вложените в пелетна камина XILA IDRO  материали са на доказани във времето производители. Пелетна камина XILA IDRO  е само един продукт от луксозната серия CALUX пелетни камина.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПЕЛЕТНА КАМИНА CALUX FORMA

Mодел XILA IDRO
Mощност 18  kW
Rазмери (Ш/Д/В) 1002/284/1188 mm
Мощност на лъчистото отопление 2,8 kW
Количество вода в котела 25 L
Топлинна мощност, предадена на водата 15,2 kW
Диаметър на димоотводна тръба 80mm
Консумация на пелети мин/макс 0,7/ 4,0 kg/h
Макс. време за работа с пълен резервоар 28,5 h
Капацитет на пелетния резервоар 20 kg
Отоплителен обем 270 – 450 m3
Отоплителна площ 108 – 180 m2
Тегло нето/бруто 195/230 kg
Степен на ефективност 93%

 

Ние от VG Therm държим на качественото обслужване на нашите клиенти и можем да предложим и услуга първоначален пуск и въвеждане в експлоатация на пелетно съоръжение на цена 150 лева.